mokken betekenis

Wat is de betekenis van mokken.
Wat is de betekenis van mokken? Synoniemen van mokken. Woordenboek van Muiswerk Educatief. mokken regelmatig werkwoord uitspraak: mok ken 1. laten merken dat je boos bent, maar niet zeggen waarom Fleur zat te mokken in een hoekje Regelmatig werkwoord: mok ken ik mok jij/u mokt hij/zij mokt wij/zij/jullie mokken ik/jij/u/hij/zij mokte.
sleep translate
Mok Wikipedia.
De Mok of Mokbaai, is een baai op Texel. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Mok of met Mok in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Mok inzichtelijk te maken.
centrale voor kredieten aan particulieren
mokken WikiWoordenboek.
1.5 Zelfstandig naamwoord. Geluid: mokken hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. In de betekenis van pruilen voor het eerst aangetroffen in het jaar 1599 1. inergatief een wrok koesteren. Hij mokte nog lang over het onrecht dat hem naar zijn mening was aangedaan.
cheap
Synoniemen van mokken; ander woord voor mokken synoniemen.net.
bokken, bouderen, kniezen, mokken, pronken dreinen ww.: jengelen, mieren, mokken, zaniken, zeuren kniezen ww.: kwijnen, mokken, piekeren, zich opvreten pronken ww.: woordverbanden van mokken grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: treuren, zuchten, morren, mopperen, mokken, kermen, jammeren mokken.:
lenen
Mokken 8 definities Encyclo.
mokken werkw.Uitspraak: mkn Verbuigingen: mokte verl.tijd enkelv. Verbuigingen: heeft gemokt volt.deelw. Toon alle vervoegingen een beetje boos, stil en verdrietig zijn Voorbeeld: zitten te mokken, omdat je niet mee mag cop. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/mokken.: pruilen, morren toon de herkomst via de etymologiebank.
slotenmaker diest
Betekenis mokken.
engels: mugs Drinkgerei, vaak cilindrisch van vorm, met een vlakke bodem, met één handvat en soms met een deksel. Betekenis van mokken toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.:
mokken betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 3 verschillende betekenissen of definities van het woord mokken, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 0 mokken.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: mokken. mok de; vm; meervoud: mokken 1 drinkbeker met oor m o kken mokte, heeft gemokt 1 ontevreden zijn, maar dat niet ronduit zeggen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Het Vlaams woordenboek mok.
Weet ge nog een andere betekenis voor deze term? Als ingelogd gebruiker kunt ge uw eigen beschrijvingen van Vlaamse woorden en uitspraken in onze databank aanvullen. Om fouten te verbeteren klikt ge bij de bovenstaande definities op de bewerk" link, en om te reageren op een definitie klikt ge op de reacties" link.
mok ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
met substantief ervoor. een verzameling mokken. Op gammele planken naast de kachel stond een verzameling mokken, schalen en borden, alle gescherfd en voorzien van het logo van de Boswachterij, voor het geval iemand zo wanhopig zou zijn ze te stelen.

Contacteer ons

Resultaten voor mokken betekenis